Gourmetmiddag på en måndag

När jag kom hem igår stod älskade Carl Philip i trappen. Hade glömt bort att han skulle komma och blev givetvis glatt överraskad. CP kom inte ensam utan med sig hade han även en hel kasse med mat.

Så till förrätt blev det råraka med löjrom och klassiska tillbehör och även anklever på toast serverades. Middagen fortsatte med ett perfekt ankbröst, rödbetor, jordärtskockspuré och en god sås på ankfond. Avslutet blev krispiga dumplings med chèvre och sirap. Sjukt gott.

Det dracks en hel del viner (och sprit efter att jag lagt mig) så imorse när klockan ringde klockan sex var det en duo trötta grabbar som gick upp tillsammans med två kvittrande tjejer. Vi hade ju haft svartvinbärssaft i glaset. Efter klockan nio i alla fall.

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *