Det här med vinböcker för barn

Fransmännen har gjort det, spanjorerna har gjort det och omvärlden reagerar starkt på olika sätt. Personligen ska jag köpa båda exemplaren, när de finns tillgängliga på engelska vill säga. Min skolfranska är värdelös för att inte säga icke-existerande och min spanska från Medborgarskolan när jag var 12 år sitter inte heller kvar.

Jag tycker att det är ett bra initiativ och jag hade blivit så stolt om Harley ville diskutera hur ett vin blir till, de olika druvsorterna och böndernas arbete i vingården när hon blir lite äldre. Inte för att hon ska upptäcka den alkoholhaltiga världen för tidigt, det kommer hon göra ändå, med eller utan min hjälp, utan för att hon ska förstå att vin är en naturlig del av livet och för att hon ska få en sund syn på den bedårande drycken. Vill ni veta mer kan ni läsa artikeln ”Vinböcker för barn”.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *