Underbara morföräldrar

001

Fjortisrumpa har jag passerat för länge sedan men det betyder inte jag har gått ifrån de barnsliga termerna mamma- och pappasjuk. Det här är en sådan söndag.

Förutom att det alltid är varmt, kärleksfullt och så många skratt i mina föräldrars hus där Harley dessutom trivs som fisken i vattnet lagas det alltid sagolikt läckra godsaker i deras kök.

Längtan efter mammas nybakade muffins är enorm denna regniga dag (trots att klockan bara är nio). För att inte tala om pappas egenfångade (såklart) och hemmarökta fisk som självklart alltid njuts tillsammans med ett vin tillverkad av druvan Gewürztraminer. Het etiopisk kycklinggryta brukar också hamna på bordet och sköljs då ner med en halvtorr riesling. Och det här är bara några av de smakligheter som så ofta serveras. Tyvärr så ses vi alldeles för sällan.

008

Jag älskar mina föräldrar och saknar dem jättemycket (inte bara deras mat) men jag tror ändå att mamma och pappa saknar Harley mest. Ni förstår, när gamlingarna får barnbarn är inte längre deras egna barn det primära. Men det gör inget och inte heller är det så illa som det kanske låter (man hamnar i ett ganska bra förhandlingsläge då man numer kan deala om lillskiten).

Det jag försöker säga är att nu när vi drar vårt flyttlass mot väst kanske ni kan fundera på att ta er lite söderut? Tänk vad många trevliga middagar vi skulle kunna ha och föreställ er så mycket tid ni skulle kunna ha med lillan. Bra va?

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

1 svar på “Underbara morföräldrar”

  1. oj det blev fel ,giort ett inlägg på detta, som finns under ,handla godsaker på nätet,vad tokigt det kan bli .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *