Nedräkningen har börjat

Jag skrev det på Fresh Magazine innan idag men tänkte att jag får väl vara lite schysst mot mig själv också och publicera nedräkningen på min egen sida. 12 dagar till tredagars bröllop stundar, tills fröken blir fru och tills det centralaste av allt inträffar: Jag får en titel.  Ja just det, officershustru (förr var det fan adligt så håll truten).

Så, vad har detta att göra med vin, restaurang eller alkoholens värld? Nej, inget men jag tänkte bara att det kunde vara trevligt för er som inte följer mig på Fresh att ta del av det viktigaste som kommer att hända och mycket riktigt så är det betydligt väsentligare än Vickans och Dannes trötta fest.

Följ mig även på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *