Kajsa Bergqvist till Rioja

Igår stod det klart att Gustibus blev av med mästartiteln som segrare av Rioja Sommelier Award från förra året, de lämnade över den (högst motvilligt och väl kämpat) till Restaurangakademin och det skar i mitt hjärta. Ett mycket bittert konstaterande.

Ni kan checka hur mycket kunskap ni själva har om ett av världens mest kända och omtyckta vindistrikt på Rioja.nu, där har ni gårdagens alla frågor och svar. Det var inte helt lätt kan jag tala om så innan ni blir kaxiga gå in och se hur mycket koll ni själva har.

Det vi kan trösta de som inte vann med är väl ändå att när det vinnande laget åker iväg på Riojaresan i höst så har de Kajsa Bergqvist (?) i släptåg. Hon är ju mer rookie än en nykläckt kalv på grönbete. Jag hade hellre åkt med mig själv.

5 svar på “Kajsa Bergqvist till Rioja”

  1. Vad underbart bittert. Är Kajsa sommelierernas motsvarighet till vad en idolstjärna är för en musikjournalist i P1 eller?

  2. Kajsa ska väl med så hon får lära sig lite av det vinnande laget. ;)
    Det ska villigt erkännas att de var grymma! Frågorna var övermänskliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *