Min egovägg

Erica Björklund Sattler

I och med att mina framtida planer inkluderar en flytt till Spanien försöker jag också locka fram mitt sydeuropeiska beteende. Temperamentet fick jag tydligen men det är en hel del annat som jag behöver jobba med, så se det här som en början.

Ovanför mina vinkylar har jag ramat in och satt upp alla diplom och kursintyg som jag förtjänat inom dryckesbranschen och hit går jag när jag behöver ”boosta” mitt ego. Jag har gjort det alldeles själv (med ett och annat handtag från min karl) och jag är mäkta stolt.

Vi svenskar måste sluta vara så trista, tråkiga och tillbakadragna, så svenska helt enkelt. Varför säger vi aldrig hur jävla bra vi faktiskt är? Jag ska börja med det nu och kommer i framtiden att tala om hur fantastisk och underbar jag är utan att vrida mig i plågor och bli generad. Om jag ändå någon gång skulle tappa modet kan jag alltid hänvisa till min egovägg. Bild och text säger så mycket mer än bara ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *