Efterlysning – Kaffekokare och Chilli

Jag är i stort behov av en ny kaffekokare men vägrar köpa en ny tills jag hittar den som jag verkligen vill ha. Och jag har egentligen redan funnit den, men jag får inte tag på den igen.

Det var en hel serie (kaffe- och tekokare, brödrost, mixer) som gick i brunmetallic men jag kommer inte ihåg vilket märke det var eller i vilken butik jag såg den (det var inte OBH Nordica). Hjälp mig. Får jag inte mitt morgonkaffe blir jag skitsur och kaffekokaren här hemma kolar snart.

 

patak_chilli_pickle

Patak’s Chilli Pickle är en annan grej som jag vill ha. Min far har försett mig med denna delikatess från Norge men nu när han befinner sig på svensk mark går det inte längre att få tag på, någon som vet något? Den gröna sörjan är nämligen sjukt god.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *