Erica Sattler – Who?

vem-ar-jag

Diplomerad Sommelier – Mat & Dryck

Mat och dryck är ett stort intresse som jag har haft med mig länge, och vita viner från världens alla hörn ligger mig varmt om hjärtat. Professionellt så har jag en bakgrund från restaurangbranschen, en sommelierexamen från Gustibus och en hel del dryckesutbildningar och kurser efter detta. Jag jobbar idag som inköpschef på Invinitum, ett Malmöbaserat vinimportföretag som fokuserar på kvalitetsviner.

Body Fitness Athlete & PT

Jag har även ett stort intresse för allt som har med kost och träning att göra och för några år sedan så föddes tanken på att tävla i body fitness. 2015 gjorde jag totalt tre tävlingar och nu smids det nya planer för fullt. Jag har också en PT-licens från DS Personal Training School.

Fitness & Wine

Sedan 2009 så har jag drivit företaget Erica Sattler @InVintage där fokus legat på skrivuppdrag, föreläsningar och vinprovningar samt vinkonsultation till företag och privatpersoner. Som en följd av att jag fick min PT-licens så kändes det naturligt att utveckla företaget som idag har gjort ett namntillägg, Fitness & Wine. Jag älskar kontrasterna.

Fitness & Wine erbjuder tjänster inom mat och dryck samt även det mesta som hör kost och träning till: PT-timmar, träningsprogram, kostprogram, kroppsmätning med kaliper och fitnesstest, samt PT-online. Jag har inlett ett samarbete med en certifierad massör vilket gör det möjligt för Fitness & Wine att skapa attraktiva helhetslösningar.

Till mina klienter som vill ha en livsstilsförändring erbjuder jag startpaket med aloe vera produkter. Färdiga paket med riktigt bra resultat. Är ni intresserade så kan ni läsa mer under Aloe Vera – Förändring?

Some Art – Little H

På senare år har jag börjat att måla tavlor (om allt som målas på en duk med pensel kallas för tavla) och mitt klotter kommer att publiceras under Some Art – Little H där jag har ett projekt med min dotter som även hon målar en del abstrakta, färgglada och gärna glittriga konstverk. I pipe line ligger även annat än bara tavlor…

Bloggen

På bloggen, Fitness & Wine, publiceras allt mellan himmel och jord, från faktatexter om vin till lösa inlägg om dagens familjeaktiviteter, från matnyttiga vintips till grannens skvaller och Harleys utveckling, från tunga vinrecensioner till kläder, mode, kost och mycket träning och tävling. Erbjudanden samt kommande tävlingar och eventuella projekt ryms också i den här kategorin.

Samarbetspartners & Sponsorer

Sist men inte minst. Utan mina samarbetspartners och sponsorer hade allt varit så mycket jobbigare, tack för allt stöd och all support!

Kontakt

Kontaktperson: Erica Sattler
Mejl: ericasattler@invintage.se
Telefonummer: +46 708 89 61 37

Sociala medier – följ mig gärna

Instagram: ericasattler.
Facebook: Erica Sattler @InVintage Fitness & Wine.
Facebook: Erica Sattler.

Välkommen till Fitness & Wine – det bästa av två världar!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *